Ouderwets Carnaval bij Carnavalsvereniging De Nölers in De Veluwepoort

DIEREN – Op zaterdag 10 februari vierde carnavalsvereniging De Nölers weer een bruisende ouderwets Carnavalsavond in hun feestburcht De Veluwepoort, gelegen aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren. Het evenement werd druk bezocht door talrijke feestgangers die klaar waren om te genieten.

Om 20.30 uur ging het programma van start met een hartelijk welkomstwoord van President Sander Messink van Cv. de Nölers aan alle aanwezigen. Nadat de gebruikelijke plichtplegingen met de Prins Jesse de 1e en de bevriende carnavalsverenigingen waren afgerond, werd de avond overgenomen door Partysound Together met vrolijke carnavalsmuziek. Dit leidde tot menige polonaise en drukke danspartijen. Daarnaast waren er optredens van Rutger van Barneveld en Johnny Bolk.

De avond werd gekenmerkt door een gezellige sfeer en de drank vloeide rijkelijk, vergezeld van smakelijke hapjes. Het was een avond vol plezier en vertier voor alle aanwezigen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen