Kieltjesbal bij Carnavalsvereniging De Heiknüüters in Feestburcht Ons Huis

RHEDEN – Op zaterdag 10 februari was het weer tijd voor het Kieltjesbal, georganiseerd door carnavalsvereniging De Heiknüüters, in hun feestburcht Ons Huis aan het Mr. Burgemeester van Leeuwenplein in Rheden. Het evenement trok weer een grote menigte feestvierders.

Om 20.11 uur opende Prins Alfred de 1e, vergezeld door zijn Prinses Carla de 1e, de avond met een warm welkom aan alle aanwezigen. Hij wenste iedereen een mooie en gezellige avond toe en benadrukte het motto van de avond: “Niets moet, alles mag. Carnaval vieren doe je met een lach.” De muziek werd verzorgd door Bracchus, bijgestaan door discotheek Big Noise, wat zorgde voor een volle zaal en een bruisende sfeer met overvloedige drank en gezelligheid.

De avond werd afgesloten om 01.00 uur, maar met de vooruitzichten naar de carnavalsoptocht door Rheden op zondag 11 februari om 13.11 uur, gevolgd door het Knüüterbal in feestburcht Ons Huis om 20.41 uur, belooft het feest nog lang niet voorbij te zijn.

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van CvdeHeiknuuters of op hun website: www.cvdeheiknuuters.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen