Optocht Stichting Karnaval Dieren

DIEREN – Op zondag 11 februari trok een kleurrijke stoet van carnavalswagens en loopgroepen van Feestburcht Veluwse Poort aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren voor een feestelijke rondgang door het dorp, georganiseerd door Stichting Karnaval Dieren.

De praalwagens en loopgroepen verzamelden zich op de grote parkeerplaats aan het einde van de Admiraal Helfrichlaan, waar ze om 13.11 uur vertrokken om door verschillende straten te trekken. Langs de route stonden vele inwoners van Dieren, die de wagens en de vijf grote loopgroepen bewonderden.

Onder de deelnemers bevonden zich ook de praalwagens van Cv. De Deurdauwers met Prins Rutger de 1e, Cv. De Nölers met Prins Jesse de 1e en Cv. De Heischöppers van VV Dieren met Prinses Linsey.

Na een lange tocht keerden de deelnemers terug naar de Veluwse Poort, de feestburcht van Cv de Nölers, waar na beraad de prijsuitreiking plaatsvond. De dames van Cv de Deurdauwers gingen er met de eerste prijs vandoor met hun leus: “Wij zetten samen de bloemetjes buiten”. Na het uitdelen van de overige prijzen volgde een gezellig feestje.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen