Optocht Cv. De Heiknüüters in Rheden

RHEDEN – Op zondag 11 februari om 13.11 uur vertrok de kleurrijke carnavalsoptocht, georganiseerd door Cv. De Heiknüüters, vanaf het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. De optocht trok door de straten van het dorp om vervolgens weer terug te keren naar hun feestburcht, Ons Huis.

Veel inwoners van Rheden kwamen kijken naar de prachtige optocht, die werd geopend door de March & Showband in hun feestelijke carnavalsoutfit. Langs de route kwamen mooie praalwagens en diverse loopgroepen voorbij. Natuurlijk mocht de carnavalswagen van Prins Alfred de 1e en Prinses Carla de 1e met hun gevolg niet ontbreken.

De weersomstandigheden waren gunstig met een temperatuur van 11 graden en droog weer.

Na terugkeer in hun feestburcht werden de stemmen geteld die de inwoners hadden uitgebracht met een stembiljet tijdens de optocht. De prijzen voor de mooiste wagen of loopgroep konden vervolgens worden uitgereikt.

Natuurlijk werd de middag afgesloten met een gezellig feestje met hapjes en drankjes. Het was weer een geslaagde middag en ’s avonds was het tijd voor het Knüüterbal, alaaf!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen