Optocht Cv. De Narrenkap en Cv. De Blaospiepkes in Velp

VELP – Op zondag 11 februari begon om 13.11 uur de feestelijke carnavalsoptocht, georganiseerd door Cv. De Narrenkap en Cv. De Blaospiepkes uit Velp.

Na afloop van de optocht vond om 16.45 uur de prijsuitreiking plaats voor de mooiste wagen, leukste loopgroep en de publieksprijs in het Narrenhuus van Cv. De Narrenkap.

Dit jaar volgde de optocht een vernieuwde route, die begon vanuit het Villapark via de Vijverlaan en vervolgens door de straten van Velp trok.

Na aankomst aan het einde van de Talingsingel rond 15.30 uur, was het tijd voor de Instuif in het Narrenhuus. De winnaars van de prijzen waren onder andere de Achtbaan “Vol Emoties” van Cv. De Blaospiepkes, het duo Hans & Peter met hun Onderzoeksteam Chinees of Mc. Donalds, het ANWB setje op de duofiets, en Puinzooi en Zeeschuim (Piraten). De publieksprijs ging naar De Uitslapers met “Bad Hairday”.

Hulde aan de vrijwilligers van ‘Heel Velp Schoon’ die achter de stoet aan liepen om het afval op te ruimen in de straten. 

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen