Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren speelt “Te laat voor geluk, of niet?”

Foto: Theatergezelschap Troep

LAAG-SOEREN – Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren speelt op zaterdagen 2 en 9 en zondag 10 maart “Te laat voor geluk, of niet?” in het Sprengenhus aan de Harderwijkerweg te Laag-Soeren

Dit jaar is er gekozen voor een mozaïekvoorstelling, onder leiding van Nelleke Koetsier, met het thema ‘relaties’. Diverse relaties tussen mensen worden in korte eenakters aan het publiek getoond. De vier eenakters worden gelardeerd met poëtische en muzikale intermezzo’s. De spelers van Troep laten zich niet afschrikken als wordt afgeweken van de gebaande paden.

Troep neemt u in de eenakters mee van een ontmoeting tussen twee oudere mensen in een park naar een blind date in een hotel. Beide ontmoetingen zouden kunnen uitlopen op een tweede afspraak maar dat hoeft natuurlijk niet vandaag, en “we kunnen ook doen alsof het een geweldige middag was”.

Dan naar een vrouw die gaat kiezen tussen haar saaie wekelijkse wip met haar echtgenoot of de avontuurlijke man die haar steeds volgt en als klap op de vuurpijl is er nog de relatie die ontstaat omdat twee mensen niet langer in hun ‘telefoonwereld’ willen blijven maar gaan kijken of het in ‘het echt’ ook lukt. Het beloofd weer een boeiende avond te worden en Troep nodigt u graag uit om te komen kijken!

De voorstellingen vinden plaats op de zaterdagen 2 en 9 maart om 20.30 uur en op zondag 10 maart om 14.30 uur. Adres: ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25 a 6957 AB in Laag-Soeren.

Kaartjes kosten 10 euro, reserveren via [email protected] of via de website www.theatergezelschaptroep.nl.

Te laat voor geluk, of niet?

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen