Shoppen bij tweedehandskledingbeurs De Inloopkast Rheden

Foto:

RHEDEN – Op zaterdag 2 maart is het weer zover: kom shoppen op tweedehandskledingbeurs De Inloopkast voor dames-en herenkleding vanaf maat XS. In deze winkel-voor-één-dag kun je lente- en zomerkleding, jassen, schoenen en tassen vinden.

Er zijn paskamers en -spiegels aanwezig en de entree is gratis. Kopers betalen tien procent bovenop hun aankoopbedrag om de kosten van de beurs te dekken. Je kunt alleen contant betalen.

Wil je kleding verkopen op de beurs? Dat kan!

Meld je aan via [email protected]. Verkopers ontvangen prijskaartjes en verdere informatie via e-mail. De kleding lever je de vrijdagavond voorafgaand aan de beurs in bij het Dorpshuis, waarna de vrijwilligers voor de rest zorgen. Kleding die na de beurs overblijft en niet geretourneerd hoeft te worden, wordt gedoneerd aan een goed doel.

Je bent van harte welkom op 2 maart 2024 van 10.30 tot 14.00 uur in het Dorpshuis aan het Mr. B. v. Leeuwenplein 3 in Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen