Inwoners van de gemeente Rheden in de war

Foto: rheden.nieuws.nl

Gemeente Rheden heeft aan inwoners deze week de Activiteitengids Sociaal & Vitaal verzonden, 55+ inwoners in gemeente Rheden hebben er één gekregen. Een handig, informatief en handzaam boekje boordevol met informatie, activiteiten, aanbod cursussen en bedrijven in gemeente Rheden. Het boekje is per post verzonden, maar in een envelop die veel verwarring brengt.

De envelop waarin de gids is verzonden is namelijk niet juist, een verkeerde enveloppe die voor de “Ik buurt mee!”-waardecheques was bedoeld is gebruikt. Er zit echter geen “Ik buurt mee!”-waardecheque in deze envelop en dat staat er wel op.

De waardecheque kunt u verwachten rond 15 maart

De nieuwe waardecheques van “Ik buurt mee!” worden verstuurt rond vrijdag 15 maart 2024. In de tussentijd kunnen inwoners alvast een initiatief indienen op www.ikbuurtmee.nl. Dit wordt direct beoordeeld, zodat de indieners op 15 maart gereed zijn om hun initiatief aan anderen uit te leggen en de waardecheques te verzamelen.

Lees meer

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen