Expositie met bijzondere foto’s in ’t Sprengenhus Laag-Soeren

Foto: Hans Hebbink

LAAG-SOEREN – De komende maanden exposeren 20 cursisten van de foto-werkgroepen bij Hans Hebbink voor het eerst hun eigen foto’s. Het thema van deze foto’s is “iets van jezelf”.

Hans Hebbink verzorgt fotocursussen in een eigen ruimte in ’t Sprengenhus. Na de starterscursus kunnen cursisten doorstromen naar foto-werkgroepen voor meer kennis en verdieping. En juist deze cursisten van de werkgroepen exposeren nu voor het eerst hun eigen foto’s.

Gedurende een aantal weken hebben de cursisten foto opdrachten uitgevoerd met een eigen vooropgezet plan. Door gebruik te maken van geleerde cameratechnieken en instellingen gecombineerd met een oog voor compositie ontstaan steeds verrassende resultaten.

Is fotografie ook een hobby van u waarmee u vooruit wilt, of wordt u geïnspireerd door de getoonde beelden? Neem gerust vrijblijvend contact op met Hans Hebbink [email protected] of 06-51182587.

De expositie wordt feestelijk geopend op zondag 25 februari van 15.30 tot 17.00 uur. Harderwijkerweg 25A, Laag-Soeren

De muzikale omlijsting is in handen van The Great Borrelnootjes met een repertoire van toe en nu. Met een keur aan genres staan zij garant voor sfeer en gezelligheid.

foto: Hans Hebbink

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen