‘Open Huizen Dag’, kijken bij het Ronald McDonald Huis in Arnhem

Foto:

ARNHEM – Op woensdag 28 februari opent het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem haar deuren tijdens de ‘Open Huizen Dag’. Geheel vrijblijvend en zonder afspraak kun je deze dag binnenlopen.

Op deze dag zijn buurtgenoten, sponsors, donateurs en andere relaties van harte welkom om een kijkje te nemen.

Ronald McDonald Vakantiehuizen

Een kind dat langdurig ziek is of een beperking heeft, vraagt veel van een gezin. In de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds komen deze gezinnen weer even tot elkaar en is er ruimte om elk kind aandacht te geven. In de vakantiehuizen kunnen zij helemaal zichzelf zijn en samen de fijnste herinneringen maken.

Beleef het van dichtbij

Op 28 februari brengt het Ronald McDonald Boshuus buurtgenoten, betrokkenen en geïnteresseerden dicht bij elkaar tijdens deze ‘Open Huizen Dag’. Een unieke kans om de gastvrijheid te ervaren en kennis te maken met de betrokken vrijwilligers die het Boshuus dag en nacht draaiende houden.

Kom jij ook langs?

Het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem verwelkomt je graag van 10.00 tot 14.00 uur op de 4e etage van Klimmendaal aan de Heijenoordseweg 5/Gebouw A. Geheel vrijblijvend en zonder afspraak kun je deze dag binnenlopen.

Over Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In elf Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in twaalf Ronald McDonald Huiskamers kunnen families in huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij 1.900 vrijwilligers, sponsors en donaties.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen