Inschrijving kramen braderie 3e Bonte Schaap Festival van start

Foto: Vincent Riebroek

RHEDEN – Op zondag 9 juni wordt voor de derde keer het Bonte Schaap Festival georganiseerd. Het evenement in het dorp Rheden biedt een breed scala aan activiteiten en vermaak waaronder een ouderwetse braderie. Uiteraard zal de Rhedense schaapskudde ook weer van de partij zijn!

Inschrijving kramen voor braderie geopend

De inschrijving voor de kramen is vanaf nu geopend.  Zaterdagavond 8 juni is er een pre-party midden in het dorp met een toffe live-band.

Bonte Schaap Festival

Het Bonte Schaap Festival is een samenwerking van BIZ-Centrum Rheden, de ORDS en de Rhedense Schaapskudde. Deze organisaties hebben de handen ineen geslagen om een evenement op poten te zetten voor het dorp met regionale uitstraling. Het motto van het Bonte Schaap Festival is ‘Vóór en dóór het dorp Rheden’.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Bonte Schaap Festival 2024 - herderin Cynthia - Riëtta Veldhuis

(Foto: Riëtta Veldhuis)

Schapen scheren

De grote trekker van het festival is het schapenscheren op het Mr. B. van Leeuwenplein. Herderin Cynthia komt met haar team van vrijwilligers om onze eigen Veluwse heideschapen van hun jas te ontdoen. Verder zijn er kinderactiviteiten, straattheater, live-muziek, een kindercircus, een sportplein met plaatselijke verenigingen en een grote braderie. Kortom, een evenement voor het gehele gezin.

De website van het Bonte Schaap Festival is inmiddels up to date en het is vanaf heden mogelijk om je in te schrijven voor een kraam. Ook is het mogelijk om het festival te ondersteunen via sponsoring. Meer informatie op www.bonteschaapfestival.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen