Aanmelden voor de kindertuin nu mogelijk

Foto: IVN

ROZENDAAL – Het is nog winter, maar achter de schermen is het tuinteam al bezig met de voorbereidingen voor een nieuw seizoen in de kindertuin.

Voor het vierde jaar kunnen kinderen op zaterdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.15 uur (niet in de schoolvakanties) aan de slag op hun stukje grond aan de Rosendaalselaan. Zaaien, planten, wieden en oogsten natuurlijk, alles komt aan bod in de moestuin voor kinderen. Er worden ook andere activiteiten aangeboden die te maken hebben met de natuur. Het tuinseizoen loopt van april tot oktober.

De kinderen zijn onverminderd enthousiast over de kindertuin. Met trotse reacties als: ‘we hebben tarwe, wortels, peterselie en courgette geoogst’. Of ‘we hebben thuis geen moestuin, ik vind het fijn om buiten te zijn en we hebben een gezellige groep’.

Er is plek voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar

Kinderen kunnen worden opgegeven via onderstaand emailadres met naam, leeftijd en adres. De kosten voor materiaal en dergelijke worden gedekt door een jaarlijkse bijdrage van € 55 per kind. Elk kind moet kunnen meedoen, dus wanneer de bijdrage een hindernis voor u is, dan proberen zij daar een oplossing voor te vinden. Aanmelden kan via [email protected]

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen