Vrijwilligers gezocht voor huisbezoeken aan ouderen in Rheden en Rozendaal

Foto: Stichting Stoer

RHEDEN/ROZENDAAL – Wilt u van betekenis zijn voor ouderen in de gemeenten Rheden en Rozendaal? Word dan vrijwilliger bij stichting Stoer. Wij zijn op zoek naar stoere, lieve, betrouwbare en aandachtige mannen en vrouwen, met een warm hart voor de oudere medemens.

We zijn met name op zoek naar mensen die Vrijwillige Ouderen Adviseur willen worden. U gaat thuis met ouderen in gesprek, zij hebben veelal vragen over alles wat komt kijken bij ouder worden. U geeft hen praktisch advies over bijvoorbeeld mobiliteit, vervoer, eenzaamheid, gezondheid, administratie, of verwijst naar de juiste partij.

De senioren waarderen deze adviesgesprekken enorm en dankzij uw huisbezoek is de inwoner weer op weg geholpen. U heeft de vrijheid om zelf de gesprekken in te plannen, dus u bent niet aan een vaste dag of tijd gebonden. Wij zorgen er voor dat u goed toegerust en vol vertrouwen op pad gaat.

Woont u in de gemeente Rheden of Rozendaal? Dan bent u van harte welkom om in ons team aan te sluiten. Bel voor meer informatie naar coördinator Heidi Nusselder via 06-11608924 of mail naar [email protected]

Oproep: Stichting Stoer. Meer informatie over onze dienstverlening is te lezen op de website www.stichtingstoer.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen