Politie doet onderzoek naar identiteit onbekende overleden man te Velp

Foto: politie.nl

VELP – Op het spoor nabij de Zutphensestraatweg in Velp is op vrijdag 24 november 2023 een aanrijding geweest tussen een man en een trein . De man is daarbij overleden. Uit onderzoek blijkt dat een misdrijf kan worden uitgesloten. Ondanks uitgebreid onderzoek is de identiteit van de man nog onbekend. Weet jij wie de man is op basis van het signalement, foto’s van de kleding en aangetroffen fiets? Neem dan contact met de politie op!

Signalement

Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur. Hij is tussen de 20 en 45 jaar oud. Hij heeft zwart haar dat hij bovenop wat langer draagt (+/- 15 cm) en aan de zijkant wat korter (+/- 2/3 cm). Hij heeft een snor, puntige volle baard en bakkenbaarden. Aan de buitenkant van zijn rechteronderarm heeft hij een litteken. Zijn postuur is gemiddeld en de kleur van zijn ogen is bruin. Hij heeft veel lichaamsbeharing.

Beschrijving kleding

Hij droeg die dag een blauw vest van de Primark in maat S, een zwart Puma vest in maat 44/46, een zwart t-shirt, witte Nike voetbalsokken en bruine schoenen van het merk Onitsuka Tiger. Daarnaast werden er twee zwart leren handschoenen van de Hema en een horloge op het spoor aangetroffen. Het is niet zeker of deze van het slachtoffer zijn.

Beschrijving fiets

De man had geen persoonlijke spullen bij zich, wel stond er een fiets vlak bij de plek van het incident waar hij mogelijk gebruik van maakte. Het gaat om een blauwe Fongers herenfiets.

Wie (her)kent deze man?

We hopen dat iemand deze man (her)kent of mist. Of dat iemand weet waar deze onbekende man verbleef of pasgeleden is gezien. Als je informatie hebt kun je contact opnemen via 0900 8844 of via het tipformulier: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/formulier/2024/februari/02-onderzoek-naar-identiteit-onbekende-overleden-man—stationsplein—velp.html. Ook als je een vermoeden hebt: geef het door. Elke tip is bruikbaar in dit onderzoek.

Onderzoek naar identiteit overleden man Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen