Volg de gratis cursus Klik & Tik in de Bibliotheek Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Een bericht sturen, werk zoeken, iets kopen of een afspraak maken bij de gemeente. Je kunt steeds meer doen via de computer en het internet. Dat is handig maar veel mensen vinden het ook moeilijk. Heb je nog weinig ervaring met computer of internet? Volg dan de gratis cursus Klik & Tik bij de Zoomerij in de Bibliotheek te Dieren.

In 8 lessen leer je typen, e-mailen en je gaat het internet op. Je gaat websites bekijken, zoeken, e-mailen, downloaden en iets aanvragen. Je leert hoe je sociale media gebruikt, zoals Facebook, WhatsApp, YouTube en LinkedIn. Tijdens de cursus maak je gebruik van de laptops van de bibliotheek, je mag ook je eigen laptop of tablet meenemen. De lessen helpen je op weg en je kunt daarna ook thuis oefenen.

Meedoen

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. De eerste bijeenkomst is vrijdag 15 maart 2024 van 10.00 – 12.00 uur. De cursus is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Plaats: de Zoomerij Dieren, Ericaplein 5. Wil je meedoen of heb je nog vragen? Bel de bibliotheek 0313-41 54 76, of meld je aan via www.dezoomerij.nl/klikentik.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen