Stemmen gevraagd voor theatervoorstelling van ‘de IJssel anders’

Foto: Het landschap spreekt

OPROEP – Voor iedereen die zijn/haar stem terug wil horen in de theatervoorstelling. Het landschap spreekt is de titel van de nieuwe theatervoorstelling van ‘de IJssel anders’. De voorstellingen vinden buiten plaats op locatie, in de zomer van 2024.

Bij de IJssel anders doen ze als mens een stapje terug. Ze willen horen wat het landschap, de rivier, de natuur als het ware zelf zou zeggen over wat er aan de hand is, wat die zou willen.

Zelf kan het landschap niet spreken, bewoners van de IJsselvallei vertolken de stemmen

De voorstelling is een audio gebeuren. Via koptelefoons luisteren de bezoekers straks naar de stemmen van het landschap, van alle wezens en elementen die normaal gesproken geen gehoor vinden.

Ze zoeken jongeren, ouderen, vrouwen en mannen, iedereen die zijn of haar stem wil vertolken van de spelers van het landschapstheater.
Geef je op. Stuur een bericht aan [email protected] en je hoort daarna van de organisatie. In mei 2024 zijn de opnames.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen