Tennistoernooi bij TV Beekhuizen: Vyvore Tour Finals

Foto: TV Beekhuizen

VELP – Terwijl de kwalificatietoernooien van de succesvolle Vyvore Tennistour nog in volle gang zijn, is ook het hoofdtoernooi van Vyvore aangekondigd. Het hoofdtoernooi vindt plaats bij T.V. Beekhuizen. Maar wie zijn eigenlijk de organisatoren achter deze Vyvore tour? En waarom organiseren ze de Vyvore tour?

De drijvende krachten achter de Vyvore Tennistour zijn Silvijn Kwak (17) en Tom Norbart (17). Deze individuen hebben zich ten doel gesteld om de jeugdtennisscene in Gelderland te bevorderen. Met hun inzet en toewijding organiseren ze niet alleen kwalificatietoernooien maar ook het hoofdtoernooi in Velp. Hun doel is om een platform te bieden voor jeugdige spelers om hun vaardigheden te tonen en tegelijkertijd de groei van jeugdtennis te stimuleren.

Het hoofdtoernooi markeert het hoogtepunt van de Vyvore Tennistour en belooft een spannende gelegenheid te worden voor zowel deelnemers als tennisliefhebbers. U komt toch ook?

Het Vyvore toernooi is op: 10 augustus t/m 11 augustus 2024, Beekhuizenseweg 99 Velp. Meer informatie en inschrijven leest u HIER

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen