Nu inschrijven voor de 47e Vael Ouwe!

Foto: Vael Ouwe

DIEREN – Zaterdag 1 juni wordt alweer de 47e Vael Ouwe toertocht georganiseerd. Een van Nederlands mooiste klassiekers wordt verreden in en rond de Veluwe.

IJsselvallei

Dit jaar zijn voor de afstanden 125 en 160 kilometer de routes vernieuwd en uitgebreid met het natuurgebied IJsselvallei. Deze combinatie van het heuvelachtige Veluwe gebied om en over de Posbank afgewisseld met de charme van de weidse uiterwaarden in de IJsselvallei zijn geweldig te noemen.

Perfect voor recreatieve fietsers

Maar wil je nog meer genieten van natuur en vergezichten dan zijn de 60 en 90 kilometer tochten een fantastisch alternatief. De recreatieve fietser kan zijn  hart ophalen. Start en finish zijn bij de Dierensche Boys in Dieren. Bij terugkomst worden de deelnemers onthaald met muziek en BBQ.

Inschrijven is nu al mogelijk op vaelouwe.nl. Ook voor uitgebreide informatie kijk op www.vaelouwe.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen