Weer tientallen blije mensen na bezoek aan Repair Café Rheden

RHEDEN – Zaterdag 2 maart was er weer het Repair Café Rheden in het Dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein, en konden weer vele inwoners terecht om hun defecte apparatuur te laten repareren door de diverse vrijwilligers.

Vanaf 09.30 uur stroomden de bezoekers het Repair Café Rheden binnen, de één met een kapotte lamp, een vader met haar dochtertje met een kapotte grammofoon, een ander met een haperende stofzuiger, of een kapotte telefoon. Men kon voor alle reparaties terecht, zoals het verstellen van kleding of huishoudtextiel en reparatie van kleine huishoudelijke apparaten, fiets, meubeltjes of gereedschap. Ook wordt hulp geboden met laptops, mobiele telefoons en speelgoed.

Deze morgen werden zo’n 26 mensen geholpen en slaagden de meeste reparaties. Soms moest er even gewacht worden voordat men aan de beurt was, dit onder het genot van een kop koffie of thee.

Voor meer informatie of openingstijden kijk op: www.repaircafe-rheden.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen