Expositie Arjen Vonk in de Zoomerij Dieren bibliotheek x cultuur

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Tot en met dinsdag 30 april vind je in de Zoomerij Dieren bibliotheek x cultuur (voorheen de Bibliotheek Veluwezoom & Cultuurbedrijf RIQQ) een expositie van Arjen Vonk.

Het werk van Arjen Vonk toont een mix van intuïtief-abstracte beelden, schilderen én Neuro-Art. Neuro-Art is een kunstvorm ontstaan uit creatieve therapie, met als uitgangspunt dat alle kruisingen van natuurlijk getekende lijnen worden afgerond. Hierdoor ontstaat een organisch patroon dat lijkt op neuronenverbindingen in onze hersenen.

Arjen Vonk is in juni 2018 afgestudeerd in de richting Beeldhouwen aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, België. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld als veelzijdig schilder, fotograaf en digitaal kunstenaar. Het bijeen brengen van verschillende materialen en technieken is onderdeel van zijn beeldtaal, waarbij intuïtie, spiritualiteit en natuur een belangrijke rol spelen. Voor meer info over Arjen Vonk en zijn werk zie www.mimpi-art.nl

Deze expositie is gratis te bekijken tijdens de openingstijden van de Zoomerij Dieren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen