Drukke Instrumententuin Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

SPANKEREN – Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren hield zaterdag 2 maart weer haar jaarlijkse “Instrumententuin”. Op deze dag konden jong en oud kennismaken met de verschillende blaas-en slagwerkinstrumenten, van de muziekvereniging en kijken of het iets bijzat dat zij eventueel willen gaan leren spelen.

Vele belangstellenden, vooral kinderen met hun ouders kwamen deze middag bijeen. Het orkest liet eerst wat muziekstukken horen, waarna de gelegenheid was voor de kinderen om eens zelf te blazen op een blaasinstrument, of plaats te nemen achter het drumstel of pauken. Verbazingwekkend was dat vele kinderen al direct geluid uit een trompet of bugel kregen.

De belangstelling was groot deze middag die gehouden werd van 13.45 tot 16.00 uur, het werd afgesloten met een klein concertje van het opleidingsorkest in het Dorpshuis aan het Loohof in Spankeren. De toegang was gratis. De kinderen kregen na afloop een echt muziekdiploma mee naar huis.

Muziekvereniging Wilhelmina biedt diverse mogelijkheden om muzikaal actief te zijn. Er is blokfluitles, een opstaporkest, opleidingsorkest en het fanfareorkest. De vereniging is veel jeugdleden rijk.

Voor meer informatie kijk op: https://www.wilhelmina-spankeren.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen