Maandelijks inloopspreekuur van de Fietsersbond

Foto: rheden.nieuws.nl

De afdeling Rheden-Rozendaal van de Fietsersbond doet dit halfjaar een proef met een inloopspreekuur. Maandelijks is de Fietsersbond afwisselend in Dieren, Rheden en Velp aanwezig om te vernemen wat bewoners bezighoudt op het gebied van fietsen binnen de gemeenten Rheden en Rozendaal.

De Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers op zowel landelijk, provinciaal als lokaal terrein

De lokale afdeling wil graag weten welke knelpunten fietsers ervaren. Wat kan daarvoor een oplossing zijn? Wat kan bijdragen aan het fietsgebruik? De Fietsersbond hoort het graag van de ervaringsdeskundigen: de fietsers zelf.

Aangedragen informatie neemt de afdeling mee naar het periodieke overleg met de gemeente en de provincie, nadat ze deze hebben getoetst aan het beleid van de landelijke bond. De Fietsersbond probeert dan aan te sturen op een veilige en fietsvriendelijke oplossing. Heeft u andere vragen op fietsgebied? Bijvoorbeeld hoe op latere leeftijd veilig te kunnen blijven fietsen? Ook dan denkt de werkgroep graag met u mee.

De eerstvolgende inloopspreekuren vinden plaats op:

  • Maandag 11 maart van 15.45 tot 16.45 in het Dorpshuis in Rheden
  • Zaterdag 13 april van 11.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in Velp

De Fietsersbond is ook altijd te bereiken via [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen