Dierenaren stralen van geluk na winst in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Foto: Still tv Miljoenenjacht

DIEREN – In de eerste aflevering van dit seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht, die zondagavond 10 maart op SBS6 werd uitgezonden, hebben twee inwoners van Dieren een droomprijs in de wacht gesleept.

Arie werd de trotse eigenaar van een gloednieuwe elektrische BMW, terwijl zijn dorpsgenote Riena een jaar lang kosteloos haar boodschappen mag doen, een prijs ter waarde van maar liefst 8.000 euro.

Arie, die samen met zijn vrouw naar de studio was gekomen, deelde zijn verbazing en blijdschap over zijn winst. “Ik ben al blij met elke prijs, zolang ik de benzine er maar uit kan halen,” vertelde hij lachend. Uiteindelijk koos hij ervoor om niet verder te spelen voor een plek aan de desk, maar opende hij een koffer die de sleutels van de elektrische BMW bevatte. Met een grijns zei hij: “Dank je wel. Ik ga er meteen vandoor nu.” Voor Arie is het extra plezierig dat zijn nieuwe auto elektrisch is, dus de benzinekosten waar hij eerder over grapte, zullen geen issue zijn.

Riena beleefde eveneens een spannend moment toen zij de keuze kreeg tussen het spelen aan de desk of het kiezen van een koffer. Met enthousiasme koos zij voor het laatste. “Spannend dit! Thuis op de bank zou ik willen spelen, maar hier ga ik toch voor de koffer,” vertelde ze. Deze keuze bleek zeer voordelig, aangezien ze daarmee een jaar lang gratis boodschappen won, tot grote vreugde van Riena.

Vijftig inwoners van Dieren genoten vanuit vak 6 van de show en de prijzenregen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen