Collecte voor Jantje Beton voor en door Sios’61

Foto: Sios’61

VELP – Korfbalvereniging Sios’61 dankt alle mensen die bijgedragen hebben aan de collecte voor Jantje Beton. Buiten spelen is heel erg belangrijk voor elk kind, nu en in de toekomst. Jantje Beton haalt geld op om méér kinderen méér te laten buitenspelen.

De jeugdleden en kinderen van de kidsclub zijn zaterdagochtend op pad geweest om zoveel mogelijk geld op te halen. De kinderen zijn blij met alle muntjes en briefjes die opgehaald zijn en deden een wedstrijdje wie de zwaarste bus had.

De kidsclub speelt op zaterdagochtend bij Sios. Komende zaterdag 16 maart om 9.45 uur in de gymzaal van De Dumpel. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud zijn met hun ouders van harte welkom om mee te komen sporten. Meer informatie is te vinden op https://www.sios61.nl/

Afgelopen week zijn leden en ouders op pad geweest om geld in te zamelen voor de club en voor Jantje Beton. Uiteindelijk had Dinant het meeste geld opgehaald op de voet gevolgd door Ella en is er meer opgehaald dan vorig jaar!

De Velpse korfbalclub SIOS ’61 heeft ook een online collectebus voor Jantje Beton. Daar kan nog de hele maand op worden gedoneerd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen