Kinderkledingbeurs Rheden zaterdag 6 april 2024

Foto: Kinderkledingbeurs Rheden

RHEDEN – Kom op zaterdag 6 april leuke en betaalbare tweedehands kinderkleding shoppen op de zomereditie van Kinderkledingbeurs Rheden. Goed voor het milieu en voor je portemonnee!

Op de beurs vind je lente- en zomerkleding van maat 86 t/m maat S. Bovenop de verkoopprijs betalen de klanten tien procent om de kosten van de beurs te dekken. Het is op de beurs alleen mogelijk om contant te betalen.

Verkopen
Wil je kleding verkopen op de beurs? Meld je aan via [email protected]. De prijskaartjes en verdere informatie ontvang je via de mail. De kleding wordt de vrijdagavond voorafgaand aan de beurs ingeleverd bij het Dorpshuis, waarna de vrijwilligers voor de rest zorgen.

Ouders en kinderen zijn van 10.30 tot 13.00 uur welkom in het Dorpshuis, Mr. B. v. Leeuwenplein 3 in Rheden. 

Over de beurs
Al meer dan 30 jaar wordt de kinderkledingbeurs in Rheden door vrijwilligers ieder voor- en najaar georganiseerd. Verkopers brengen de kleding in, waarna vrijwilligers tijdens de beurs voor de verkoop zorgen. Kleding die overblijft na de beurs en niet geretourneerd hoeft te worden, wordt gedoneerd aan de kledingbank.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen