Workshops voorjaar 2024 bij Atelier Creso in Velp

Foto: Atelier Creso

VELP – Dit voorjaar zet Atelier Creso haar deuren wijd open om deel te nemen aan diverse korte workshops. Alle korte cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van je niveau of lidmaatschap van Atelier Creso.

Omdat het doorgaan van deze workshops afhankelijk is van het minimum aantal deelnemers wordt er vooraf betaald en is er vanaf 1 week voor de aanvangsdatum geen restitutie meer mogelijk.

Cursus Buiten tekenen/ schilderen:

Op maandagen, 8 april, 6 mei en 3 juni van 14:00 tot 17:00 uur. Ze gaan op een vooraf afgesproken locatie samen tekenen en schilderen in de mooie omgeving Rheden, Sonsbeek, Zypendaal onder begeleiding van docente Danielle Nengerman. Je werkt in de techniek die je zelf kiest en neemt je eigen materiaal/krukje/ezel mee.

Kosten: 75 Euro (25 Euro per keer, het is ook mogelijk om je op te geven voor één of twee dagen) Minimaal aantal deelnemers: 6, geen maximum. Inschrijving via [email protected] o.v.v. Aanmelding Buiten tekenen.

Cursus portrettekenen:

Op dinsdagen, 30 april, 28 mei en 25 juni is er van 20:00 tot 22:00 uur de cursus portrettekenen bij Atelier Creso. Prijs is inclusief tekenmateriaal en papier. Als je met verf wilt werken kun je dat zelf meenemen. Na elke les krijg je tips om thuis mee te oefenen en voor elke volgende les kijken we dan naar je meegenomen werk.

Portrettekenen en -schilderen is een speurtocht naar gelijkenis, expressie en levendigheid. Een portret maken van je vader, moeder, kind/ kleinkind of partner vraagt om onderliggende kennis van de techniek. Hoe dit moet, leer je op deze cursus. De lessen zijn onderverdeeld in een anatomie- en voorbereidende les en 2 lessen met portretmodellen. Er wordt dus ‘live’ getekend / geschilderd. De lessen vinden plaats onder deskundige begeleiding van Danielle Nengerman.

Kosten 90 Euro. Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 8 deelnemers. Inschrijving via [email protected] o.v.v. Aanmelding Portret tekenen.

Stichting Atelier Creso – Schoolstraat 12 – 6882 NS Velp www.ateliercreso.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen