Informatieavond over geldpotjes

Foto: .

DIEREN – Weten of u recht hebt op extra geld? Kom naar de informatieavond over geldpotjes. Deze informatieavond, op dinsdag 26 maart 2024, is voor alle inwoners uit Dieren, Spankeren en Laag-Soeren.

Op deze avond krijgt u informatie over over welke potjes en toeslagen er zoal zijn. Wie recht heeft op toeslagen, subsidies of andere potjes worden die avond direct geholpen met de aanvraag daarvan. Er bestaan verschillende financiële tegemoetkomingen vanuit de overheid, fondsen en Stichtingen. Het kan zijn dat u ergens recht op hebt en dat niet weet. Tijdens deze avond komt u erachter of u daarvoor in aanmerking komt.

De informatieavond wordt georganiseerd door bewonersgroep Samen Stenfert, gemeente Rheden, Humanitas, Vivare en Incluzio Rheden.

Ontdek waar u mogelijk recht op hebt

Er zijn drie gastsprekers aanwezig die over de financiële tegemoetkomingen vertellen, maar die ook algemene vragen uit het publiek beantwoorden. Het officiële gedeelte met gastsprekers begint om 19:30 uur en zal naar verwachting 45 minuten duren.

Daarna kunnen mensen als zij willen individueel in gesprek gaan met de aanwezige organisaties om samen te kijken naar hun persoonlijke situatie. U wordt dus direct geholpen die avond. Of u kunt een afspraak maken om dit op een later moment te doen.

  • Waar: Inloophuis Dieren, van de Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren
  • Wanneer: dinsdag 26 maart vanaf 19:30 uur tot 21:30 uur
  • Kom ook! Ook als het niet voor uzelf is, maar voor iemand uit uw omgeving bent u van harte welkom

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen