College van B&W gemeente Rheden ging buurten in Dieren, Spankeren en Laag-Soeren

DIEREN/SPANKEREN/LAAG-SOEREN – Men kon zaterdag 23 maart op een ongedwongen manier weer in contact komen met het college van burgemeester en wethouders van gemeente Rheden. Men kon vragen stellen aan de collegeleden. Hiervoor gaan de collegeleden ook dit jaar weer buurten in alle dorpen.

Als eerste kwamen de collegeleden op zaterdag 23 maart van 10.00 tot 11.00 uur op het schoolplein ’t sterrenbos van Limburg Stirumstraat 29 in Dieren, waarna zij van 11.30 tot 12.15 uur te vinden waren bij de muziektent op het Kerkplantsoen in Spankeren. De zaterdag werd afgesloten nadat zij van 13.30 tot 14.15 uur  Laag-Soeren hadden bezocht op het plein Cruyshoevelaan/Bos Richterlaan/Jan Ligthartlaan .

De belangstelling was groot deze zaterdag, mede door het mooie weer kwamen veel dorpsbewoners met allerlei vragen of opmerkingen even langs om te buurten.

Andere dorpen

Op 13 april kunnen inwoners om 10.00 uur een praatje komen maken bij het parkeerterrein De Vlashof in Velp, om 11.30 uur bij de weekmarkt in Rheden, om 13.30 uur op het Amaliaplein in De Steeg en om 14.30 uur bij de muziektent in Ellecom.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen