Repair Café Dieren donderdagavond 28 maart

Foto: OpenAI's DALL-E

DIEREN – Op donderdag 28 maart staan de reparateurs van Repair Café Dieren weer klaar. Zij repareren onder andere elektronica, speelgoed, kleding en fietsen en proberen ze nieuw leven in te blazen voor deze mogelijk te repareren apparaten.

Heeft u een broodrooster dat niet meer werkt? Uw favoriete trui heeft een gaatje? Doet uw fiets het niet? Gooi ze niet zomaar weg! Neem ze mee naar ons Repair Café en geef ze een tweede kans. “Samen verminderen we de afvalberg en dragen we bij aan een duurzame wereld.”

De deskundige vrijwilligers staan klaar om hun kennis en vaardigheden met u te delen. Terwijl ze samen sleutelen en repareren, leren we van elkaar. De reparaties zijn in principe gratis. U kunt wel een vrijwillige bijdrage in de pot doen om de kosten te dekken. Eventuele materialen, die nodig zijn voor uw reparatie, koopt of betaalt u zelf.

Donderdag 28 maart 2024 van 19.00 tot 21.00 uur is Repair Café Dieren weer in de Oase, Ericaplein 1, Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen