Mantelzorgcafé in Dieren met thema “Zorgtechnologie’’

Foto: Attent Zorg en Behandeling

DIEREN – Het gratis mantelzorgcafé is er weer op dinsdag 9 april 2024. Het thema van deze bijeenkomst is: “Zorgtechnologie’’.

Zorgtechnologie is technologie die kan worden ingezet bij zorg en ondersteuning van mensen met een zorgbehoefte. Zorgtechnologie biedt een oplossing om zorgverleners te ondersteunen en te ontlasten, kwalitatief betere zorg te verlenen en de kwaliteit van leven van mensen met een zorgbehoefte te verbeteren. Zorgtechnologie is erg breed en soms best ingewikkeld. Zeker wanneer je hier niet dagelijks mee werkt.

  • Er is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen of te praten over eigen ervaringen. Neem uw vragen dus vooral mee.
  • Aan het bezoeken van het mantelzorgcafé zijn geen kosten verbonden.
  • Is er opvang thuis of vervoer nodig dan kan dit bij aanmelding worden overlegd.

Het mantelzorgcafé bij Intermezzo aan de Harderwijkerweg 1 in Dieren begint om 9.30 uur, de bijeenkomst eindigt om 11:00 uur. Graag vooraf aanmelden via [email protected] of tel: 026-3707070 op werkdagen tussen 9:30 uur en 11:30 uur. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met: Lidy Kelderman Tel. 026-3707070.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen