Muzikale Proeftuin voor iedereen die een instrument wil uitproberen

mrt 30 , 17:20 Nieuws
rhedens fanfare corps muziek tuin
RHEDEN - Op zaterdag 6 april organiseert het Rhedens Fanfare Corps haar Muzikale Proeftuin. Hier kan iedereen bij het clubgebouw van het RFC langskomen om verschillende instrumenten te zien en te bespelen. Drumstel, trompet, trombone, bugel en saxofoon staan klaar om onder begeleiding te worden bespeeld.
Voor de kinderen wordt er buiten een groot springkussen opgesteld. Voor de muzikanten in spé die alle instrumenten hebben geprobeerd en de stempelkaart vol hebben, heeft het RFC een fraai certificaat en een leuke verrassing in petto. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, en de koffie, thee en fris staan klaar voor de bezoekers.
De Muzikale proeftuin wordt gehouden op zaterdag 6 april 2024 tussen 14:00 en 16:00 uur in het Clubgebouw, Mauritiusstraat 58, Rheden.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.