VPRO Tegenlicht Meet-Up over documentaire ‘de kloofdichters’ in de Zoomerij Dieren

Foto: de Zoomerij

DIEREN – Op donderdag 4 april is er weer een VPRO Tegenlicht Meet-Up in de Zoomerij Dieren bibliotheek x cultuur. Tijdens de meet-up kijk je samen met andere bezoekers naar de documentaire ‘de kloofdichters’ van VPRO Tegenlicht.

De documentaire ‘de kloofdichters’ staat deze meet-up centraal.

VPRO Tegenlicht laat de kloven zien die dwars door Nederland lopen en de mensen die die kloven proberen te dichten. Want die kloven, dat zijn er bijna teveel om op te noemen: die tussen hoger- en lager opgeleiden, tussen vaste contracten en flexwerkers, tussen huizenbezitters en huurders, tussen kansrijk en kansarm, tussen vermogend en verschuldigd.

Onder begeleiding van ervaren gespreksbegeleiders wordt er een debat gevoerd over het onderwerp ‘hoe dichten we de kloof?’. Succesvolle ondernemers, lokale politici, bestrijders van armoede en ervaringsdeskundigen doen ook mee aan het debat.

Praat mee
De VPRO Tegenlicht Meet-ups zijn gratis toegankelijk. Kom langs of meld je aan voor deze activiteit kan via www.dezoomerij.nl/agenda. De Tegenlicht Meet-Up is donderdag 4 april 2024 van 19.00 tot 21.30 uur in de Zoomerij Dieren, Ericaplein 5.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen