Expositie Kleurgroep Ons Raadhuis in Dorpshuis Rheden

Foto: Geertrude Kouwe

RHEDEN – In de maanden april, mei en juni exposeert de kleurgroep van Ons Raadhuis in het Dorpshuis Rheden. Elke woensdagmorgen komt deze groep in Ons Raadhuis samen om te werken aan een creatieve opdracht.

De groep werkt zonder docent. Om beurten bedenken ze een onderwerp waar ze een maand aan werken. Onderwerpen zoals een vlinder, een bij, een olifant en diverse bloemen. Ze werken voornamelijk met kleurpotlood en soms met kleurkrijt op papier, niet alleen in Ons Raadhuis maar ook thuis. Als ze samenkomen helpen ze elkaar met tips en trucs, waardoor ze van elkaar leren. Er is grote vrijheid maar er is ook veel plezier en er worden mooie resultaten geboekt. Een aantal werken zijn ook te koop voor een kleine prijs.

De expositie in Dorpshuis Rheden is een weergave van hun werk van de afgelopen jaren. Als u het ook eens wilt proberen bij deze gemotiveerde groep kunt u altijd een ochtend gratis meedoen. Het is elke woensdag 10.00 – 11.30 uur in Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 (hoek Emmastraat) in Velp.

Adres expositie: Dorpshuis Rheden: Meester B. van Leeuwenplein 3, Rheden

Zie verder www.onsraadhuis.com.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen