Op de koffie bij de vrijmetselarij in Velp

Foto: Vrijmetselarij

VELP – Al jaren woon of werk je bij elkaar in de buurt, maar ken je elkaar ook? Op zondag 14 April willen de leden van vrijmetselaarsloge, De Oude Landmerken, je als goede buur eens uitnodigen op de koffie (of thee). Een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken en eens te zien en te horen wat zij zoal doen in de Loge.

Onbekend maakt wellicht onbemind, en dat vinden ze jammer en dat zouden zij graag doorbreken. Daarom willen ze je op die dag informeel en gezellig laten kennis maken met wat zij doen en wat hen zoals bezig houdt. Aan de hand van een tweetal korte lezingen vertellen ze over de loge en wat een vrijmetselaar zoal doet, de tweede lezing gaat over een meer maatschappelijk onderwerp en wel op een manier zoals zij als broeders elkaar informeren. Het onderwerp zal ‘Regressie” zijn. Daarnaast is de tempel open en zullen ze iets vertellen over de ritualen. Natuurlijk is er ook ruimte om in te gaan op je vragen.

’s Ochtends ben je welkom vanaf 10.00 uur, de eerste lezing begint om 10.30 uur. ’s Middags begint de inloop om 14.30 uur en de eerste lezing om 15.00 uur. De kennismaking is bedacht voor ongeveer zo’n 2,5 uur. Kom jij ook?  Het adres is Arnhemsestraatweg 360, Velp. Aanmelden is wenselijk, in verband met de catering. Dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen aan [email protected] of meldt je aan via de site www.vrijmetselarij-arnhem.nl

Ze zouden je graag ontmoeten als goede buur en hopen je te mogen verwelkomen op 14 april 2024.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen