Heel Velp Schoon gaat weer op pad

Foto: Heel Velp Schoon

VELP – Zaterdagmorgen 13 april 2024 gaan de vrijwilligers van ‘Heel Velp Schoon’ weer de straat op om zwerfafval te verzamelen. Ze verzamelen om 10.30 uur bij Buurthuis De Poort.

En net als vorige keren zijn ook vrienden, buren en familieleden met interesse voor een schone leefomgeving van harte welkom om mee te doen. Wilt u meehelpen dan graag van te voren aanmelden per mail, telefoon of app. De organisatie kan dan voldoende materialen klaarleggen en kan iedereen op tijd starten met de activiteit. Aanmelden: 06 – 22 37 26 06 of [email protected]

In 2024 is er een wijziging: de ene maand starten ze vanaf inloophuis ’t Trefpunt Voorthuijsenschool, de andere maand vanaf Buurthuis De Poort (van Heeckerenstraat). Op deze manier komt ook met enige regelmaat een deel van Velp-Zuid aan bod waar ze tot dusver weinig zijn geweest. En kunnen ook vrijwilligers uit dat deel van Velp- Zuid zich bij ‘Heel Velp Schoon’ aansluiten. Wat wel blijft is na gedane arbeid gezellig met elkaar koffie/thee-drinken en bijpraten.

Noteer dit vast in je agenda.

  • Start vanaf Inloophuis Voorthuijsenschool: 11 mei, 13 juli, 21 september (World Cleanup Day) en 9 november.
  • Start vanaf Buurthuis De Poort: 8 juni, 10 augustus, 12 oktober en 14 december.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen