Gezellig buurten in Velp, Rheden, De Steeg en Ellecom

VELP/RHEDEN/DE STEEG/ELLECOM – Afgelopen zaterdag ging het college van burgemeester en wethouders weer buurten. Deze zaterdag gingen burgemeester Carol van Eert, de wethouders Gea Hofstede, Ronald ter Hoeven, Paul Hofman, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Bart Drewes op de koffie in Velp, Rheden, De Steeg en Ellecom.

In Velp boden zij het winkelend publiek een kopje koffie om vervolgens met hen in gesprek te gaan. Een aantal inwoners stond de collegeleden al op te wachten. Daarna werd de weekmarkt in Rheden aangedaan. Ook daar wisten de inwoners burgemeester en wethouders te vinden. Er werd gezellig gekletst over het dorp en zo nodig vragen beantwoord. Na de middag was De Steeg aan de beurt. Het college bracht eerst een bezoek aan het Parkhuis waar een weggeefmarkt was georganiseerd voor huisraad, spelletjes, decoratie, etc. Deze markt is deels mogelijk gemaakt door het gebruik van de Ik buurt mee! cheques.

De collegeleden kregen allemaal een klein Ik buurt mee! zonnebloemplantje mee om thuis te laten opgroeien. Ook op het Amaliaplein was het gezellig en daar waren o.a. de nieuwe bestuursleden van de belangenvereniging aanwezig. Als laatste werd Ellecom aangedaan. Het terras van Bertus Samberg, de bakker, was te klein om alle Ellecommers te ontvangen. Ook daar ontstonden mooie gesprekken over het dorp. Wat gaat er goed en wat zou er beter kunnen. Bakker Samberg verzorgde de koffie en thee en het was een gezellig samen zijn in  een lekker zonnetje.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen