Uitvaart Inspiratie-middag in Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op zondag 21 april 2024 organiseert De Heeren van Rheden, Interieur & Wonen, een Uitvaart Inspiratie-middag. De middag, die geheel in het teken staat met alles op het gebied rondom uitvaart, wordt om 12. 00 uur geopend en iedereen is van harte welkom!

Het idee ontstond doordat er contacten werden gelegd met Iede Hoorn uit Amsterdam. Een jonge, ambitieuze uitvaartverzorger die alles, maar dan ook alles organiseert op de manier zoals de overledene het graag wil.  Zijn ervaringen en mooie verhalen heeft hij ondanks gebundeld in zijn eigen boek “Leven met de dood”. Uiteraard verkrijgbaar tijdens de inspiratie-middag waar hij zelf ook aanwezig zal zijn ter promotie van zijn werk. Belangstellenden kunnen met hem deze middag in gesprek.

De Heeren van Rheden, Bloemen & Planten, verzorgt wekelijks “afscheidsbloemen” voor Uitvaartverzorging Iris & de Mol en heeft laatstgenoemde partij ook aangehaakt tijdens de voorbereidingen. Hoe ziet een rouwauto eruit, wat is er mogelijk op het gebied van kisten en kan mijn laatste wens überhaupt uitgevoerd worden? Op al deze vragen krijg je een antwoord van het bedrijf tijdens deze middag.

Juweliershuis Aalbers schuift ook aan en gaan graag met u in gesprek. Zij weten als geen ander een blijvende herinnering voor u te maken, dat is een grote kracht van het juweliershuis. Persoonlijk, betrokken en altijd met respect maken ze in hun eigen atelier de mooiste sieraden voor u en het liefst op maat gemaakt.

Verder zijn er diverse andere uitvaartondernemers aanwezig om u kennis te laten maken met hun producten. Een bijzondere, maar tegelijkertijd ook heel huiselijke omgeving waar men in alle rust heerlijk in gesprek kunnen gaan met de verschillende ondernemingen.

Het belooft een informatieve, bijzondere en mooie middag te worden met wellicht een lach en/of een traan.

Iedereen is van harte welkom van 12:00 tot 16:00 uur in de woonwinkel aan de Groenestraat 47 in Rheden. Het klinkt misschien cliché, maar de koffie staat klaar.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen