Burennetwerkbijeenkomst Velp in Buurthuis De Poort

Foto: Burennetwerk Velp-Zuid

VELP – Het buurtinitiatief Burennetwerk Velp-Zuid bestaat uit een groep inwoners die zich vrijwillig inzetten om de wijken leefbaarder, schoner, groener en veiliger te maken.

Het Burennetwerk Velp-Zuid komt meerdere keren per jaar bij elkaar en organiseert een aantal activiteiten. Eén daarvan is de maandelijkse zwerfvuil opruimactie.

Vaste bijeenkomsten/vergaderingen:
Bestuur: 6x per jaar. Burencontactpersonen: 4x per jaar. Themabijeenkomsten voor alle inwoners: 2x per jaar

Donderdag 18 april is er een openbare bijeenkomst, voor alle inwoners van Velp-Zuid en belangstellenden. Vooraf opgeven is niet nodig. De koffie en thee staat klaar.

Op het programma:

  • Presentaties Ik buurt mee! initiatieven uit Velp-Zuid (onder andere een toelichting van de initiatieven die nog cheques kunnen gebruiken om hun doel te realiseren)
  • Stand van zaken Lief en Leedstraten in Velp-Zuid
  • Toelichting op en meedenken over de plannen Burennetwerk Velp-Zuid 2024

Datum: Donderdag 18 april 2024 Waar: Buurthuis De Poort, Heeckerenstraat 201 Tijd: Inloop vanaf: 19:15 uur. Aanvang: 19:30 uur. Afronding: 21:30 uur.
Informatie over het team: https://burennetwerkvelpzuid.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen