Doe mee met de Nacht van het Verhaal in Rheden

Foto: De Nacht van het Verhaal

RHEDEN – De Nacht van het Verhaal is een open podium waar verhalen, gedichten en anekdotes worden afgewisseld met zang en muziek. Het is een jaarlijks terugkerende avond waarbij iedereen een verhaal op zijn of haar eigen manier mag vertellen.

Heb jij iets gelezen of geschreven wat zeker de moeite waard is om aan anderen te laten horen? Heb je iets meegemaakt wat je wilt delen? Kun je prachtig zingen? Wil je een muziekstuk ten gehore brengen? Of misschien wil je wel een stukje acteren?

Doe dan mee aan de Nacht van het Verhaal!

Het sfeervolle evenement gehouden op vrijdag 31 mei 2024. Er is eventueel muzikale begeleiding op de piano beschikbaar. Je kunt je tot uiterlijk 20 mei aanmelden via e-mailadres [email protected]. Meer informatie kun je vinden op de website www.dorpskerkrheden.nl.

Ook als je alleen wilt luisteren, ben je natuurlijk van harte welkom! De Nacht van het Verhaal is op vrijdag 31 mei om 20.30 uur in de Dorpskerk van Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen