Koningsdag in Rheden belooft toch weer een onvergetelijk feest te worden!

koningsdag 2018
koningsdag 2018
Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Koningsdag in Rheden belooft dit jaar op 27 april 2024 toch weer een onvergetelijk feest te worden! Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen de inwoners en bezoekers uitkijken naar een dag vol festiviteiten.

De feestelijkheden beginnen om 10.00 uur op het Meester B. Van Leeuwenplein met een hartverwarmende aubade. Dappere veteranen zullen onder leiding van Adjudant Lion van der Most de vlag hijsen. Tijdens dit ceremoniële moment zullen de March en Showband Rheden en het Rheden Fanfare Corps het Wilhelmus ten gehore brengen, wat ongetwijfeld voor kippenvel zal zorgen.

Aansluitend, van ongeveer 10.30 tot 12.30 uur, is iedereen welkom op de kleurrijke kleedjesmarkt. Snuffel tussen de kraampjes door naar verborgen schatten en unieke snuisterijen. Heb je interesse om zelf een verkoopplek te bemachtigen? Inschrijven kan nog via de website www.rhedenvoororanje.nl.

Voor de jonge avonturiers transformeert het gebied op en rond op het Meester B. Van Leeuwenplein van 12.30 tot ongeveer 15.30 uur in een speelparadijs, compleet met spelletjes en een springkussen. Verzamel stempels op je spelletjeskaart en verdien bij een volle kaart niet alleen iets lekkers, maar ook een ijsbon! De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Feestpolitie, die gedurende de hele dag zal zorgen voor heerlijke muziek. Durf jij de microfoon te grijpen tijdens de karaoke? Schrijf je in bij de DJ en zing de sterren van de hemel! Een bijzonder moment wordt het dansje van Kinderen voor Kinderen, waar iedereen aan mee kan doen. Mis deze kans niet om samen te dansen!

De organisatie hoopt u allen te zien op deze feestelijke dag. Zet het alvast in uw agenda en vier Koningsdag met hen mee. Tot ziens op Koningsdag in Rheden!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen