Bier & Spijs bij Carnavalsvereniging de Nölers in Dieren

Foto: Kevin Kock

DIEREN – Op vrijdag 10 mei staat de tweede editie van het Bier & Spijs op het programma bij Carnavalsvereniging de Nölers uit Dieren. Net als vorige keer zullen er lekkere en verrassende combinaties gemaakt worden tussen verschillende biertjes en bijbehorend eten.

Dit keer staat het menu in het teken van barbecue. Iedereen krijgt 4 verschillende gerechten, met bijbehorende biertjes. De gerechten zullen klaargemaakt worden door de professionele kok Kevin Kock en de bieren zijn zorgvuldig uitgekozen door bierkenner Roy Korten. Zij hebben hun expertise gebundeld en komen met een culinair menu, van de barbecue.

Net zoals vorige keer zal dit op de vaste stek bij Activiteitenpark Veluwse Poort in Dieren zijn. Het vindt plaats op vrijdag 10 mei. De aanvang is 17.45 en we starten het diner om 18.00 uur.  Aanmelden kan tot 6 mei door een berichtje te sturen of te bellen naar 06-18931044.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen