Gezellige brocantemarkt “Markt op Steeg” trekt veel bezoekers ondanks wat regenbuien

DE STEEG – Afgelopen zaterdag was het weer zover: de brocante markt “Markt op Steeg” in De Steeg vond plaats en trok vele liefhebbers van unieke vondsten, ondanks enkele onverwachte regenbuien. De sfeervolle Prinses-Amaliahoek en de Oversteeg vormden het decor voor dit populaire evenement dat van 10:00 tot 16:00 uur duurde.

Bezoekers konden hun hart ophalen bij de dertig kramen, die een verscheidenheid aan waren boden, variërend van antieke meubelstukken en sieraden tot kunst en handgemaakte items. Ook waren er speelgoed uit vervlogen tijden en stekken van planten te verkrijgen, wat de diversiteit van de markt onderstreepte.

Het marktterrein bood meer dan alleen shopplezier. Er was een gezellig terrasje ingericht waar men kon genieten van vers gezette koffie en thee met heerlijk gebak. Voor de zoetekauwen was er een ijskraam en de bekende patatwagen van Frieda ontbrak ook niet.

Kinderen vermaakten zich uitstekend op het springkussen en konden zich laten schminken, wat de markt tot een uitje voor het hele gezin maakte.

Voor meer informatie over de brocante markt of toekomstige evenementen kunt u contact opnemen via e-mail bij [email protected] of telefonisch via 06-43895088. De organisatie kijkt ernaar uit om nog meer bezoekers te verwelkomen bij volgende edities.

Dit evenement bewijst opnieuw dat De Steeg een prachtige ontmoetingsplaats is voor liefhebbers van brocante en gezelligheid. Mis de volgende markt niet en ontdek zelf de charme van Markt op Steeg!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen