Zelf schatten zoeken en maken in het Gelders Geologisch Museum

Foto: Geologisch museum Velp

VELP – Op woensdag 8 mei organiseert het Gelders Geologisch Museum een geologie carrousel voor de jeugd met: goudpannen, stenen slijpen, fossielen zoeken, creatief met stenen.

Je gaat op zoek naar (gekken)goud en fossielen. Daarnaast leer je hoe je zelf een steen slijpt en kan je jouw eigen stenen versieren. Het is een speurtocht door verschillende onderdelen van de geologie. Alles dat je zelf vindt en maakt, neem je natuurlijk ook mee naar huis.

De prijs is € 10,-, inclusief consumptie. Ze starten om 10:00 uur en rond 12:00 uur zijn ze klaar. Het is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanmelden kan alleen via 026-3642996 tijdens openingstijden (di-zo 12:00-17:00 uur). Wees er snel bij, want er is ruimte voor maximaal 16 personen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen