Voetbalclub SC Rheden in rouw na overlijden jeugdspeler

Foto: SC Rheden

RHEDEN – Een diepe rouw hangt over SC Rheden na het plotselinge overlijden van een jeugdspeler afgelopen zaterdag. De speler, lid van het JO13-2 team, werd tijdens een wedstrijd onwel en is later in het ziekenhuis overleden.

De vlag van de club wappert halfstok als stille getuige van het tragische incident dat de voetbalgemeenschap heeft geschokt. Voorzitter Michel Liet sprak zijn verdriet uit.

De club heeft een week van rouw aangekondigd waarin alle wedstrijden en trainingen zijn afgelast. Het eerste elftal zal komende zondag, voorafgaand aan hun wedstrijd, een minuut stilte houden en met rouwbanden spelen als eerbetoon aan hun overleden teamgenoot.

Een besloten bijeenkomst voor clubleden is gepland op dinsdag, waar men samenkomt om steun te bieden en het verlies te verwerken. De school van de overleden speler is ook geïnformeerd, en er is contact geweest om ondersteuning te bieden tijdens deze moeilijke tijd.

Het nieuws van het overlijden heeft niet alleen de club, maar ook de bredere gemeenschap geraakt. De KNVB heeft haar medeleven uitgesproken en benadrukt het belang van ondersteuning in deze moeilijke periode.

SC Rheden vraagt iedereen die verbonden is met de club om elkaar te steunen en respect te tonen tijdens deze periode van diepe rouw.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen