Oldtimers welkom in Villapark Velp tijdens Koningsdag 2024

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Het is een traditie van bijna 20 jaar dat bezoekers op Koningsdag in Velp van antieke en heel oude auto’s kunnen genieten. Gezien de tourrit dit jaar niet eindigt in Velp zijn bezitters van Oldtimers, die niet deelnemen aan de tourrit, van harte welkom om naar Velp te komen.

De lanen rondom de vijvers in het Villapark worden vrijgehouden, zodat daar de mooi opgepoetste oude en antieke voertuigen kunnen parkeren. Vanuit de muziektent in de vijver klinkt gezellige muziek. En aan de wal is een groot en sfeervol terras ingericht waar studenten van Hogeschool Larenstein drankjes serveren en hapjes van de barbecue.

Villapark Koningsdag Velp 2023

Aansluitend begint om 20.00 uur het Villaparkconcert.

De Arnhemse Storyville Jassband speelt oude stijl jazz en dixieland muziek. Dit concert is al jarenlang het gezellige slot van de Koningsdag. Inwoners van Velp en omliggende dorpen (en stad) komen er graag naar toe om elkaar te ontmoeten en na te genieten van een gezellige Koningsdag op 27 april 2024.

Bij deze de oproep aan bezitters van klassieke voertuigen om zich aan te melden in de Whatsapp-groep (QR-code of klik op de flyer).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen