De Oranjestraat op Koningsdag is natuurlijk “The place to be”!

Foto: PartyMatic

VELP – Kom je ook de best bezochte verjaardag van het jaar vieren met PartyMatic bij Café d’Oranjeboom op 27 april? PartyMatic zorgt voor een onvergetelijke ervaring met professionele en energieke live muziek. Ze maken er een knalfeest van!

Maar wie zijn de mensen achter feestband PartyMatic?

Eigenlijk is het gewoon één grote familie: de zusjes Jen en Mel (zang) die al sinds ze zich kunnen herinneren samen met elkaar zingen en dansen, en de zeer getalenteerde broers –en tevens neven van de dames– John (gitaar) en Jeff (toetsen). Met z’n vieren hebben ze vaker in de verschillende samenstellingen muziek gemaakt. Dan hebben we nog “oom” Rob (bas), die al jaren een zeer goede en naaste vriend van de familie is en daarmee de eretitel “oom” heeft gekregen. Susanne (zang) en Willy (drums) zijn feitelijk door deze familie  geadopteerd.

Wat kun je verwachten van PartyMatic?

Met lekkere oude en nieuwe feest-classics en bekende hits brengen zij jouw eigen Feest der Herkenning. Ze spelen een gevarieerde mix van hits van vroeger én nu. De lekkerste dance classics, disco-, rock-, pop- en soulnummers. Aan de ene kant een strakke, vier man sterke ritmesectie en aan de andere kant drie super getalenteerde zangeressen die afwisselend lead en prachtig meerstemmige samenzang uit hun kelen laten komen.

Kom het vooral zelf checken op Koningsdag bij Café d’Oranjeboom, Oranjestraat 1E in Velp, Gelderland. De band start om 17.00 uur met muziek en speelt tot maar liefst 21.00 uur. Maar het feestje begint natuurlijk al eerder. Je bent vanaf 12.00 uur al welkom voor een goed plekje, een heerlijk drankje en natuurlijk de gezelligheid.

PartyMatic Koningsdag 2024

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen