Velps Dorpsfeest 2025: Een nieuw hoofdstuk in de rijke traditie die Velp heeft

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Na het daverende succes van het 450-jarige jubileumfeest van Velp afgelopen jaar, is de toenmalige organisatie vol energie en ideeën voor toekomstige evenementen. Het dorpsfeest van vorig jaar, dat in september plaatsvond, werd met enthousiasme ontvangen en heeft geleid tot waardevolle evaluaties en nieuwe inzichten.

Met de positieve energie en de geleerde lessen van vorig jaar, is er onlangs in een kleinere setting, met onder andere vertegenwoordigers van de gemeente, gesproken over de mogelijkheid om dergelijke vieringen vaker te organiseren.

Hoewel de specifieke vorm, datum en omvang van het evenement nog onderwerp van discussie zijn, is de intentie duidelijk: in 2025 zal Velp opnieuw een groots dorpsfeest vieren.

Om deze plannen verder vorm te geven, heeft de organisatie van afgelopen dorpsfeest diverse geïnteresseerden uitgenodigd om afgelopen maandag 22 april samen te komen. Deze bijeenkomst bood een kans om ideeën uit te wisselen en samen na te denken over de volgende stappen in de organisatie van het feest. Het was een uitgelezen moment om betrokken te raken bij de planning en uitvoering van dit bijzondere evenement.

Deze bijeenkomst was niet alleen een kans om mee te denken over de invulling van het dorpsfeest, maar ook om te bouwen aan een sterke samenwerking. De viering van het feest in 2025 belooft niet alleen een feest te worden waar oude tradities in ere worden gehouden, maar ook waar nieuwe tradities wellicht hun aanvang vinden.

Een feest voor en door dorpsgenoten en omgeving

“Wij hopen zoveel mogelijk inwoners van Velp en omstreken, ondernemers en verenigingen te mogen verwelkomen op het Velpse feest in 2025. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het feest in 2025 een evenement wordt dat zijn weerga niet kent”.

Samen maken we er weer een onvergetelijk feest van!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen