Mantelzorgcafé in Velp op 16 mei 2024

Foto: Innoforte

VELP – Met het thema “Wat als het thuis niet meer gaat?” belooft het weer een boeiende avond te worden in het Mantelzorgcafé van Innoforte op donderdag 16 mei. De avond wordt geleid door Edith Magnin en Sandra Tuijten, beide casemanagers dementie.

Het Mantelzorgcafé wordt gehouden in activiteitencentrum ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. Het is van 19.30 uur tot 21.30 uur en de toegang is gratis.

Welke ondersteuning en hulp kan ik krijgen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen? Wat als het thuis niet meer gaat en ik moet verhuizen? Waar moet ik dan aan denken? Op deze vragen en meer krijgt u antwoord deze avond.

Verder biedt het Mantelzorgcafé een steuntje in de rug voor mantelzorgers. Hier kunnen zij in een ontspannen sfeer samenkomen en ervaringen uitwisselen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het Mantelzorgcafé bij Meldpunt Vrijwillige Thuishulp. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 026-3707070 van maandag t/m vrijdag van 9.30 – 11.30 of via e-mail [email protected]. Aanmelden kan ook bij ’t Prieel van Innoforte, op nummer 06-83697204 of via email [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen