Scooterbestuurster gewond na aanrijding met camera-auto in Velp

Foto: Persbureau Heitink

VELP – Een ongelukkige botsing tussen een scooter en een camera-auto heeft donderdagochtend voor consternatie gezorgd op de Beukenweg in Velp. Een vrouwelijke scooterbestuurder raakte gewond nadat zij achterop het voertuig botste.

Het incident gebeurde toen de scooter, die richting het Rhedens Lyceum reed, onverwachts in aanraking kwam met de camera-auto. Volgens ooggetuigen was de auto bezig met een manoeuvre om te keren vanuit de Biesdelselaan naar de Beukenlaan, met de intentie om een extra rondje door de Biesdelselaan te maken.

De impact van de botsing was aanzienlijk. De bestuurster van de scooter liep verwondingen op aan haar gezicht. Zij is ter plaatse behandeld door medisch personeel en vervolgens voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

De bestuurder van de camera-auto kwam met de schrik vrij en heeft na het ongeval zijn medewerking verleend aan de politie voor het opmaken van het ongevalsrapport. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeval om vast te stellen hoe deze ongelukkige samenloop van omstandigheden heeft kunnen plaatsvinden.

De scooter heeft aanzienlijke schade opgelopen en was niet meer in staat om te rijden. De weg was tijdelijk deels afgezet om hulpdiensten de ruimte te geven en om een veilige afhandeling van het incident te garanderen.

Dit ongeval benadrukt het belang van alert zijn op de weg, zowel voor bestuurders van gemotoriseerde voertuigen als voor scooters. De politie herinnert weggebruikers aan het belang van het houden aan verkeersregels en het respecteren van elkaars ruimte op de weg om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

(Foto: Persbureau Heitink)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen