Zeer geslaagde editie van Expositie Bloem en Festival Goed Groen

VELP – Met zo’n 30 marktkramen (van o.a. sieraden, tassen, houtsnijwerk en (vintage)kleding/boeken en 5 foodtrucks was er van alles te koop voor de ruim 1750 bezoekers die Expositie Bloem en Festival Goed Groen bezochten op donderdag 25 april 2024.

Wat kunnen we met elkaar terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Festival Goed Groen en de Bloemexpositie. Ondanks het koude weer zijn de bezoekersaantallen enorm meegevallen, hebben de foodtrucks goed gedraaid en kijken de standhouders zeer tevreden terug. Iedereen die ik gesproken heb sprak vol lof over ons festival. We zijn hierin echt uniek! De hele entourage, de styling, het binnen en buitenterrein en natuurlijk het prachtige bloemwerk gemaakt door al onze studenten en leerlingen maken het echt een uitje voor velen” aldus directeur van Aeres (V)MBO Velp Marieke Kersten.

(Tekst gaat verder onder de foto)Festival Goed Groen 2024 Aeres MBO

Festival Goed Groen

Natuurlijk verkocht de school traditioneel zelf perkgoed en planten en werkten leerlingen uit leerjaar 1 vmbo aan een opbrengst (nu nog niet bekend) voor Edukans. Er was voor jong en oud wat te doen, van workshops zaadbommen maken, bloemtaartjes maken en figuurzagen tot het lopen van een blotevoetenpad en een rondje in de zweefmolen. Dit alles met gezellige live muziek van de band Lianne&friends.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Festival Goed Groen 2024 Aeres MBO

Expositie Bloemstylist

Het toetswerk van de studenten was kleurrijk, bijzonder en inspirerend voor de bezoekers. Er kwamen heel veel mensen kijken naar het resultaat van hard werken aan objecten, boeketten en kunstzinnige draagbaren arrangementen. Zo heeft iedere student zijn of haar eigen stijl ontwikkeld en dat is heel goed te zien in het bloemwerk waar gewerkt werd met duurzame materialen en natuurlijke bloemen. De school is trots op haar studenten.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Festival Goed Groen 2024 Aeres MBO

Wil jij dit ook leren?

Dat kan! Schrijf je in voor de extra proeflessen die op 30 mei gehouden worden voor de opleidingen: Hovenier, Biologische teelt en Bloemstylist. Meld je aan via de agenda op de website. En op 11 juni is er nog een Werf & Match Informatieavond waar alle vragen gesteld kunnen worden aan docenten, studenten en leerbedrijven.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen